INTEX Pure Spa

Intex PureSPA

De opblaasbare Intex PureSPA's zijn de meest luxe modellen die verkrijgbaar zijn in de markt. In deze opblaasbare SPA heeft Intex alle techniek en hun jarenlange kennis op het gebied van opblaasproducten samengebundeld. Het resultaat is een opblaasbare SPA met een zeer stevige structuur. Je voelt nauwelijks dat het een opblaaspro...

Intex PureSPA

De opblaasbare Intex PureSPA's zijn de meest luxe modellen die verkrijgbaar zijn in de markt. In deze opblaasbare SPA heeft Intex alle techniek en hun jarenlange kennis op het gebied van opblaasproducten samengebundeld. Het resultaat is een opblaasbare SPA met een zeer stevige structuur. Je voelt nauwelijks dat het een opblaasproduct is. De Intex opblaasbare SPA is er in 3 variaties. Eén variatie met bubbel jets, één variatie met 4 jet stralen en een combo variant. Deze laatste combineert zowel jets als bubbels. Elke variant is leverbaar in 2 vormen. Rond en ovaal.

Alvorens u een opblaasbare SPA aanschaft, is het goed om te bepalen welk soort SPA u zoekt. Grofweg zijn de Intex SPA's die wij leveren in 3 categorieën in te delen. Hieronder vindt u kort de verschillen tussen deze SPA's.

Intex Bubbel SPA's: Klassieke opblaasbare SPA's met een bubbelfunctie. Uit 120 openingen in de bodem komen de bubbels in het bad naar boven. De SPA's zijn voorzien van veel extra's. Kijk voor de volledige gevens bij de producten. Prijstechnisch zijn dit de gunstigste SPA modellen. Het verschil tussen de twee SPA's is uitsluitend de vorm.

 

Intex Jet SPA's: Deze opblaasbare SPA's hebben geen bubbelfunctie, maar een Jet Massage. Uit vier openingen in de zijkant komt het water met kracht de SPA binnengestroomd. Dit geeft een heerlijk masserend gevoel. De Jet SPA is leverbaar zonder of met zoutwatersysteem. Een zoutwatersysteem is een vervanging van chloorgebruik.

 

Intex Jet&Bubbel SPA's: Dit zijn de meest luxe opblaasbare SPA's en daarmee het paradepaardje van Intex. De SPA's zijn voorzien van zowel een bubbelstand als een Jetstand. Daarnaast zijn deze uitgerust met een zoutwatersysteem (geen chloor meer nodig). Het verschil tussen de twee SPA's is uitsluitend de vorm.

Meer

INTEX Pure Spa Er zijn 9 producten

Toont 1 - 9 van de 9 items
Toont 1 - 9 van de 9 items