Onderhoud

Onderhoud van uw zwembad

Alles wat uw nodig heeft voor een schoon zwembad

U kunt op vele manieren uw zwemwater reinigen en schoonmaken. In onze webshop vindt u chemische reinigingsmiddelen als chloor of complete zoutwatersystemen en filterpompen. Het is belangrijk voor uw gezondheid en hygiëne dat uw zwemwater helder en schoon blijft.

Onderhoud van uw zwembad

Alles wat uw nodig heeft voor een schoon zwembad

U kunt op vele manieren uw zwemwater reinigen en schoonmaken. In onze webshop vindt u chemische reinigingsmiddelen als chloor of complete zoutwatersystemen en filterpompen. Het is belangrijk voor uw gezondheid en hygiëne dat uw zwemwater helder en schoon blijft.

Meer

Onderhoud Er zijn 2 producten

Subcategorieën

 • Intex Schepnet & borstel

  Intex Schepnet & borstel

  Universele schepnetten en borstels voor uw opbouw zwembad

  Houdt uw Intex zwembad in goede conditie met een schepnet en zwembadborstel. Met het schepnet vist u eenvoudig vuil en bladeren uit zwemwater en met de zwembadborstel kunt u goed bij de bodem en wanden van het zwembad komen.

 • Bodemzuiger en Skimmer

  Zwembad Bodemzuiger

  Te gebruiken voor op- en inbouw zwembaden

  Een bodemzuiger zuigt moeiteloos alg, zand, blad of ander vuil uit uw zwemwater. Op deze manier is het schoonhouden van uw zwembad een stuk makkelijker. Wij hebben zelfs zwembad bodemzuigers in het assortiment die uw zwembadwanden schoon maken!

   

  Skimmer

  Voorkomt dat drijvend vuil uw zwembad vervuilt

  Een skimmer vangt oppervlaktevuil op en filtert deze voordat het op de bodem kan vallen. Een skimmer kan op uw filterpomp aangesloten worden waardoor fijner vuil wat door het mandje van de skimmer valt door de filter van de pomp wordt opgevangen. De skimmer kan op de Intex Easy Set en alle Intex Frame baden bevestigd worden.

 • Chloor en pH toebehoren

  Chloor en pH toebehoren

  Zorg voor gezond en hygiënisch zwemwater

  Als u uw zwemwater lang helder en schoon wilt houden zult u het zwemwater moeten behandelen. Dit kan goed met chloor, chloor doodt bacteriën en desinfecteert uw zwembad. Het beschermt uw zwemwater ook tegen de vorming van algen. De PH-waarde van uw zwemwater moet tussen de 7.2 en 7.6 liggen (dit kunt u controleren met teststrips), voor een te lage PH waarde voegt u PH-plus toe en voor een te hoge PH-waarde PH-minus. De juiste PH-waarde is belangrijk voor uw gezondheid en de conditie van het zwemwater.

 • Zoutwatersysteem

  Zoutwatersysteem

  Schoon, zacht en helder water zonder chloor

  Een Intex zoutwatersysteem zorgt ervoor dat u schoon, zacht en helder water heeft. Het zoutwatersysteem bestrijdt op een natuurlijke manier bacteriën en algen. Het systeem zet het water toegevoegde zwembadzout om in chloor. Het zoutwatersysteem bestrijdt op een natuurlijke manier bacteriën en algen. Van het zout in het water merkt u niets. Het zoutgehalte in het water is zo laag dat u het niet merkt, slechts 10% van zeewater. Hierdoor proeft, ruikt en voelt u het zout nauwelijks.

  Geen chloortabletten meer nodig

  U hoeft dankzij dit zoutwatersysteem geen chloortabletten meer te gebruiken om uw zwembad te onderhouden. Met alle bijbehorende voordelen: U hoeft geen dure potten chloor te kopen, uw zwemwater stinkt niet naar chloor, uw ogen raken niet geïrriteerd en uw zwemkleding wordt niet vaal.

  Uw voordelen op een rij
  • Geen chloor meer kopen
  • Gebruikt 100% natuurlijk zout - Niet duur!
  • De ingebouwde timer zorgt voor een regelmatige chloorafgifte
  • De PH-waarde hoeft nauwelijks gecorrigeerd te worden

   

  Hoe werkt een Intex zoutwatersysteem?

  Het Intex zoutwatersysteem combineert 2 manieren om uw zwembadwater te behandelen.

  • Het systeem bevat een met titanium gecoate elektrolytische cel. Deze cel zet het aan het water toegevoegde zwembadzout om in Chloor. Zout bestaat uit 2 elementen: Sodium en Chlorine. Het zoute water stroomt langs de elektrolyse cel van het systeem, die daardoor chlorine produceert. Dit komt weer in het water terecht en stroomt terug in het bad. Het Intex zoutwater systeem produceert dezelfde stoffen als dat er in standaard chloor zitten. Deze stoffen doden alg en bacteriën. Echter, standaard chloor laat deeltjes in het water achter die schadelijk zijn voor de gezondheid en het zwembad. Deze deeltjes blijven niet achter wanneer u het Intex zoutwater systeem gebruikt.
   
  • Daarnaast maakt het zoutwatersysteem gebruik van een koper ionisatie anti-alg technologie. Hierdoor worden actieve en desinfecterende koperen ionen aan het water toegevoegd. Deze methode werkt nog effectiever tegen algen dan chloor of andere algwerende zwembadchemicaliën.

   

  Let op dat u zout zonder Jodium gebruikt

  Gebruik alleen zuiver (99.8 %) zout (NaCl) zonder jodium. Jodium kleurt het bad geel en beschadigt de elektrolyse cel.

Toont 1 - 2 van de 2 items
Toont 1 - 2 van de 2 items