Accessoires

De juiste accessoires zorgt voor meer comfort en zorgt voor meer zwembadplezier. Bekijk de veelzijdigheid aan accessoires op onlinezwembad.nl

Accessoires Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • Afdekzeil

  Waarom een zwembad afdekzeil bestellen?

  Zonder een afdekzeil voor uw zwembad is het niet mogelijk om uw zwemwater fris en schoon te houden. Staat uw bad onafgedekt buiten? Dan raden we u aan om zo snel mogelijk een zwembadafdekking te kopen. Deze spant u over het bad, zodat er geen vuil van buitenaf in kan belanden. Dit scheelt u veel schoonmaakwerk en dus ergernissen, terwijl de kosten van een zwembad afdekzeil te verwaarlozen zijn. Een zeil houdt insecten tegen, bladeren, stof maar ook bijvoorbeeld vogelpoep of die brutale hond van de buren, die gek is op water... Maar dat niet alleen, want afdekzeilen hebben ook een isolerende werking! Neem bijvoorbeeld de Solar afdekzeilen van Intex. Daarmee hoeft u op warme dagen niet telkens uw water te verversen. U plaatst de zwembadafdekking na een zwempartij in een handomdraai over het bad, zodat het zwemwater heerlijk koel blijft en niet door de zon wordt opgewarmd. • Grondzeil

  Grondzeil zwembad

  Een zwembad ondervloer is essentieel voor een duurzaam gebruik van uw zwembad. Takjes, scherpe tegels of steentjes kunnen uw zwembad enorm beschadigen. Een goede zwembad ondervloer zorgt voor jarenlange zwemplezier.

  Uw zwembad is in veel gevallen gevoelig voor de ondergrond waar het op komt te staan. Om bescherming te bieden tegen de ondergrond kunt u gebruik maken van een INTEX grondzeil. Zwembaden worden vaak onnodig beschadigd aan de onderkant, dit is gemakkelijk te voorkomen door gebruik te maken van een grondzeil. Zwembaden die op een egale ondergrond staan zijn tegen beschadigingen te beschermen met behulp van een INTEX grondzeil. Zwembaden die op een ruwe ondergrond staan kunnen het best beschermd worden met INTEX beschermingstegels. Deze INTEX beschermingstegels beschermen uw zwembad tegen scherpe voorwerpen en zijn daarnaast ook schimmelwerend.

  Naast de bescherming die een grondzeil biedt, fungeert het ook als extra tussenlaag om vuil van de onderkant van uw zwembad af te houden. Een grondzeil is dan ook aan te raden als u de levensduur van uw zwembad wilt bevorderen. De grondzeilen binnen ons assortiment zijn te gebruiken voor ieder zwembad, afhankelijk van de afmetingen van het grondzeil, zwembad en de beschikbare ruimte.

 • Slangen, adapters &...

  Slangen, adapters en onderdelen om accessoires op de juiste manier te koppelen.

 • Ladders

  Safety ladders van Intex zijn gemaakt van duurzaam gecoate staal. De safety ladder is helaas wettelijk verplicht gesteld vanaf 2016 voor zwembaden vanaf 84 cm hoog. Luxe safety ladder met een plateautje bovenaan om gemakkelijk in het zwembad te kunnen klimmen. Ideale trap voor de hogere framepools en Ultra framepools. 

   

   

 • Luchtpompen

  Een luchtpomp is handig bij het opblazen van luchtbedden, speelgoed of bijvoorbeeld de rand van de Intex Easy Set Pool. Verkrijgbaar in verschillende soorten en types.

 • Thermometers

  Met een zwembad thermometer houdt je de temperatuur van zwemwater nauwkeurig in de gaten. Kies voor een digitale thermometer of juist een traditionele.