Zwembadverwarming

Zwembadverwarming: nog meer plezier van uw zwembad

Heeft u ook een hekel aan te koud water?

Dan is zwembadverwarming de oplossing voor u! Geniet ook in het voor- en naseizoen van uw zwembad dankzij zwembadverwarming. Heerlijk, u heeft geen last meer van te koud water! Zwembadverwarming is er niet alleen voor inbouwzwembaden maar ook voor uw Intex ...

Zwembadverwarming: nog meer plezier van uw zwembad

Heeft u ook een hekel aan te koud water?

Dan is zwembadverwarming de oplossing voor u! Geniet ook in het voor- en naseizoen van uw zwembad dankzij zwembadverwarming. Heerlijk, u heeft geen last meer van te koud water! Zwembadverwarming is er niet alleen voor inbouwzwembaden maar ook voor uw Intex Zwembad. Er zijn 2 soorten zwembadverwarming. Warmtenpompen voor als u volledige controle wil hebben over de temperatuur van het water in uw zwembad. Of solar verwarming, hiermee verwarmt u uw zwembad sneller als de zon schijnt.
 
    
Solar verwarming

Profiteer optimaal van de warmte van de zon

Zwembadverwarming op zonne-energie is een goedkope manier om het water van uw zwembad te verwarmen. De aanschafkosten liggen een stuk lager dan bij een warmtepomp en er zijn geen gebruikskosten. Een ideale methode om bij mooi weer uw zwembadwater sneller te verwarmen.
  
    
Zwembad warmtepomp

Volledige controle over de watertemperatuur

Met een warmtepomp bepaalt u zelf hoe warm het water is! Ongeacht of de zon schijn. U stelt de temperatuur eenvoudig in en de warmtepomp zorgt dat het water de gewenste temperatuur heeft. De Interline warmtepompen zijn zeer energie-zuinig. Hierdoor vallen de gebruikskosten ook reuze mee.


 
Tip: Houd warmte vast.


Denk ook aan een isolerende afdekking van uw zwembad

Warmte stijgt naar boven. Een zwembad verliest dan ook de meeste warmte via het wateroppervlak.  Wilt u dat het water in uw zwembad minder snel afkoelt? Zorg dan voor een goede isolerende afdekking van uw zwembad.

Bekijk onze isolerende afdekzeilenMeer

Zwembadverwarming Er zijn 21 producten

per pagina
Toont 1 - 20 van de 21 items
Toont 1 - 20 van de 21 items