LET OP: Deze site is niet in gebruik. Ga naar tuinzwembad.com

Levering

Levering van de door u bestelde producten vind plaats nadat het door u verschuldigde bedrag op de rekening van OnlineZwembad.nl is ontvangen via Ideal/overboeking/mr cash/e-bamking. Op het moment dat u de bestelling plaatst, krijgt u een bevestiging van uw bestelling. U kunt direct met Ideal de betaling voldoen. De levertijd bedraagt tussen 1 en 2 werkdagen en is slechts een indicatie. Bij extreme hitte kan de levering oplopen tot 2 extra dagen. Indien de fabrikant het product niet op korte termijn kan leveren stellen wij u hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte. Als koper bent u verplicht de door PostNL of DPD Nederland aangeboden producten af te nemen. Indien u hier als koper nalatig in bent, dan worden de door u bestelde producten opgeslagen totdat levering mogelijk is. Bijkomende kosten voor opslag en transportkosten komen voor rekening van de koper. U heeft de plicht om bij aflevering door PostNL of DPD Nederland de verpakking op beschadigingen te controleren. Indien een beschadiging wordt geconstateerd dient u de zending niet te accepteren en dient de postbeambte het geconstateerde vast te leggen. Tevens dient u Onlinezwembad.nl op de hoogte te stellen van het feit dat het pakket niet is geaccepteerd in verband met de geconstateerde beschadiging. 

Verzendkosten

De gehanteerde verzendkosten zijn gerelateerd aan de door PostNL en DPD Nederland gehanteerde tarieven. De kosten worden per product in de bestelling getoond bij uw bestelling.

Voor zending binnen Nederland varieren de verzendkosten van 0,- Euro tot maximaal 35 Euro, dit scheelt per aanbieding en product gewicht. Gemiddeld pakje kost verzekerd verzonden tot 31 kg maar 7.95 Euro

Voor zending naar Belgie varieren de verzendkosten van 0,- Euro tot 45 Euro, dit scheelt per aanbieding en product gewicht. Gemiddeld pakje kost verzekerd verzonden tot 31 kg maar 13,50 Euro

 
Wij maken in de rest van Europa gebruik van verschillende vervoerders.

Wij hanteren de tarieven van DHL, DPD en PostNL pakketdienst en gelden tussen 0 t/m 30 kg of een pakketomvang van 300 cm.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven.

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.