Intex zwembad speciallist van Friesland.

NIET MEER VOOR AFHAAL

ALLEEN NOG TE BESTELLEN OP TUINZWEMBAD.COM

Bij onlinezwembad.nl uit Friesland vindt u voor iedere tuin en voor elk budget een geschikt zwembad. Bij ons vindt u een zeer uitgebreid assortiment Intex zwembaden en Interline producten, van zeer eenvoudig tot luxe. In onze webshop vindt u zowel ronde als rechthoekige Intex zwembaden, en dat allemaal voor een hele lage prijs. 

Naast zwembaden biedt onlinezwembad.nl ook accessoires voor uw zwembad aan. Dit zijn accessoires van o.a. Intex, maar ook van andere merken die u voor uw intex zwembad kunt gebruiken. Doelstelling is ook bij de accessoires om u kwalitatief goede producten te bieden voor de scherpst mogelijke prijs. Een gegarandeerd goedkoop zwembad koopt u dus bij onlinezwembad.nl.

Naast het scherp prijzen van onze producten doen wij er ook alles aan om onze klanten op andere fronten optimaal te bedienen. Zo kunt u als klant gebruik maken van verschillende betaalmethodes, bezorgen wij uw bestelling in de regel binnen 48 uur en hanteren wij een soepel retourbeleid.

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of behoefte aan advies. Wij zijn 7 dagen van de week bereikbaar en beantwoorden mail van 09:00 tot 17.00 uur en telefoon van 09.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur. AUB niet bellen na 17.00 uur, wij beantwoorden gemiddeld binnen 30 minuten uw vraag via de mail.

AUB niet voor en na openingstijden bellen. Mailen kan altijd, wij beantwoorden spoedig uw vraag via de mail.