PureSpa Jet Massage

Nieuw

Deze Intex PureSpa jet massage is een SPA van zeer sterke kwaliteit. De spa is uitgevoerd met een unieke Fiber-Tech constructie. Deze honderdduizenden fiberdraden zorgen voor ultieme stabiliteit en stevigheid van uw spa. In opgeblazen toestand kunnen vier personen moeiteloos op de rand de spa zitten! Als de SPA opgeblazen is, voelt u nauwelijks dat het een opblaasproduct is.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

700,00 €

Meer informatie

Algemeen

Pure ontspanning met slechts één druk op de knop! Dat is wat de PureSpa serie van Intex u biedt. Deze PureSpa jet massage is een superieure Spa uitgevoerd met een unieke Fiber-Tech constructie. Deze honderdduizenden fiberdraden zorgen voor ultieme stabiliteit en stevigheid van uw spa.

Naast het Jet Massage werking is deze SPA ook voorzien van een hardwatersysteem. De zijwanden zijn voorzien van de Intex Durabeam techniek. Dat geeft de Intex SPA een verbluffend sterke zijwand. Op bij het zitten op de rand van de SPA geeft deze nauwelijks mee.

De spa is vervaardigd uit 0.84 mm dik gelamineerd PVC en heeft een diameter van 191 cm. Met een hoogte van 71 cm en een capaciteit van 795 liter heeft deze Spa plaats voor vier volwassenen. U kunt de Jet Spa makkelijk bedienen dankzij het geavanceerde bedieningspaneel. De PureSpa jet massage is voorzien van vier ingebouwde krachtige jetstralers die zorgen voor een ontspannen massage. De watertemperatuur stelt u door de ingebouwde verwarming eenvoudig in tussen de 20 °C en 40 °C.


Zeer sterke wanden dankzij Intex Fiber-Tech™ techiek

De zijwanden, bodem en de afdekking zijn voorzien van de gepantenteerde Intex Fiber-Tech techniek. Reguliere opblaasartikelen zijn voorzien van pvc schotten in het opblaasgedeelte. Deze geven het opblaasartikel zijn vorm en houd de naden bij elkaar. Sinds 2014 gebruikt Intex hiervoor sterke vezels. Duizenden vezeldraden geven de opblaasbare SPA zijn vorm. Het resultaat is dat de Intex SPA's ontzettend stabiel en sterk zijn.


Met cartridgefilter en hardwatersysteem

Deze Intex SPA heeft diverse mogelijkheden als het gaat om het onderhouden van de waterkwaliteit. Allereerst is de SPA uitgerust met een cartridge filterpomp. Alle kleine vuildeeltjes blijven achter in het filter. Met de SPA krijgt u 2 filters meegeleverd. Het advies is om de filters elke 2 á 3 weken te vervangen om de waterkwaliteit optimaal te houden.

Het ingebouwde hardwatersysteem reguleert de hardheid van het water. Dit is vooral van belang voor de gebieden waar het water te hard is.

Voor het zuiver houden van het water adviseren we gebruik van chloor. Bij de SPA wordt standaard een chloordrijver meegeleverd. Met een pot Shock Granulaat brengt u het chloorgehalte snel op peil. Vervolgens kunt u een aantal chloortabletten in de chloordrijver doen. Deze geven het chloor langzaam af aan het water. Met chloor teststrips meet u vervolgens of het chloorniveau optimaal is. Meer heeft u in principe niet nodig. 


Verwarmde Jetstralen

In tegenstelling tot de meeste (opblaasbare) SPA's zijn de de jetstralen die uit de Intex SPA komen verwarmd. Het water loopt langs het verwarmingselement en komt via de Jet openingen in de SPA. Verwarmde jets geven een extra masserend gevoel.

Inclusief opblaasbaar afdekzeil en grondzeil

De SPA wordt geleverd met bijpassend afdekzeil. Dit afdekzeil bevat een opblaasbare ring (ter grootte van de binnenafmeting van de SPA voor extra isolatie. De warmte wordt door het water zo beter vastgehouden en het warmteverlies aan de bovenzijde is minimaal. We adviseren daarom altijd het afdekzeil meteen op de SPA te leggen na gebruik. Ook wordt de SPA geleverd mét isolerend grondzeil. Deze zorgt ervoor dat de warmte niet wegloopt aan de onderzijde. Daarnaast beschermt het grondzeil de SPA tegen scherpe voorwerpen of slijtage.

Eenvoudig op te zetten

De Intex SPA is zeer eenvoudig op te zetten. Bij het volgen van de handleiding kan de SPA in ongeveer 15 minuten gereed zijn om te vullen met water. Na het seizoen is de SPA weer zeer eenvoudig en compact op te bergen in de meegeleverde tas.

Inclusief diverse extra's

De Intex Massage Jet SPA wordt geleverd met diverse extra's. Zo zijn aan de zijkant twee stevige handvaten gemaakt. Als de SPA leeg is, kan deze door 2 personen prima vervoerd worden. 

Specificaties

Merk Intex
Model PureSpa Jet Massage
Geschikt voor 4 volwassenen
Inclusief grondzeil ja
Gewicht 60.4 kilogram
Capaciteit 795 liter
Inclusief afdekzeil ja
Inclusief pomp ja
Formaat zwembad diameter 191 cm
Afmetingen (LxBxH) diameter 191 cm / hoogte 71 cm
Afmeting verpakking 68.3 x 51.1 x 110.5 cm
Zwembad type PureSpa Spa 
Type wand 0.84 gelamineerd PVC met Fiber-Tech constructie

Recensies

No customer comments for the moment.

Schrijf uw recensie

PureSpa Jet Massage

PureSpa Jet Massage

Deze Intex PureSpa jet massage is een SPA van zeer sterke kwaliteit. De spa is uitgevoerd met een unieke Fiber-Tech constructie. Deze honderdduizenden fiberdraden zorgen voor ultieme stabiliteit en stevigheid van uw spa. In opgeblazen toestand kunnen vier personen moeiteloos op de rand de spa zitten! Als de SPA opgeblazen is, voelt u nauwelijks dat het een opblaasproduct is.

Schrijf uw recensie