Intex PureSPA rechthoek met Bubbels & Jets

Nieuw

Deze Intex rechthoek SPA is het paradepaardje van Intex. De SPA is voorzien van een bubbelstand (bubbels komen uit 120 openingen aan de onderzijde van de SPA). Daarnaast heeft de SPA een Jetstand. 4 krachtige jetstralen zorgen voor een heerlijke warme stroming in het bad.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

850,00 €

Meer informatie

Algemeen

De Intex Bubbel & Jet SPA is het paradepaardje van Intex in 2015. Deze nieuwe modellen combineren Bubbels en Jets. De SPA heeft een bubbelstand waarbij de bubbels uit 120 kleine openingen uit de bodem komen. Daarnaast is er de Jet stand waarbij vier sterke waterstralen uit de zijkant van de SPA heerlijk rondom uw lichaam stromen.

Naast de combi bubbel/jets is deze SPA ook voorzien van een hardwatersysteem en zoutwatersysteem. (zie uitleg hieronder). De zijwanden zijn voorzien van de Intex Durabeam techniek. Dat geeft de Intex SPA een verbluffend sterke zijwand. Op bij het zitten op de rand van de SPA geeft deze nauwelijks mee.

 


 

Zeer sterke wanden dankzij Intex Fiber-Tech™ techiek

De zijwanden, bodem en de afdekking zijn voorzien van de gepantenteerde Intex Fiber-Tech techniek. Reguliere opblaasartikelen zijn voorzien van pvc schotten in het opblaasgedeelte. Deze geven het opblaasartikel zijn vorm en houd de naden bij elkaar. Sinds 2014 gebruikt Intex hiervoor sterke vezels. Duizenden vezeldraden geven de opblaasbare SPA zijn vorm. Het resultaat is dat de Intex SPA's ontzettend stabiel en sterk zijn.

 


 

Met cartridgefilter en hardwatersysteem

Deze Intex SPA heeft diverse mogelijkheden als het gaat om het onderhouden van de waterkwaliteit. Allereerst is de SPA uitgerust met een cartridge filterpomp. Alle kleine vuildeeltjes blijven achter in het filter. Met de SPA krijgt u 2 filters meegeleverd. Het advies is om de filters elke 2 á 3 weken te vervangen om de waterkwaliteit optimaal te houden.

Het ingebouwde hardwatersysteem reguleert de hardheid van het water. Dit is vooral van belang voor de gebieden waar het water te hard is.

Voor het zuiver houden van het water adviseren we gebruik van chloor. Bij de SPA wordt standaard een chloordrijver meegeleverd. Met een pot Shock Granulaat brengt u het chloorgehalte snel op peil. Vervolgens kunt u een aantal chloortabletten in de chloordrijver doen. Deze geven het chloor langzaam af aan het water. Met chloor teststrips meet u vervolgens of het chloorniveau optimaal is. Meer heeft u in principe niet nodig. 

 


 

Verwarmde bubbels

In tegenstelling tot de meeste (opblaasbare) SPA's zijn de de bubbels die uit de Intex SPA komen verwarmd. Het water loopt langs het verwarmingselement en komt via de bubbel openingen in de SPA. Verwarmde bubbels geven een stukje extra comfort.

Inclusief opblaasbaar afdekzeil

De SPA wordt geleverd met bijpassend afdekzeil. Dit afdekzeil bevat een opblaasbare ring (ter grootte van de binnenafmeting van de SPA voor extra isolatie. De warmte wordt door het water zo beter vastgehouden en het warmteverlies aan de bovenzijde is minimaal. We adviseren daarom altijd het afdekzeil meteen op de SPA te leggen na gebruik.

Eenvoudig op te zetten

De Intex SPA is zeer eenvoudig op te zetten. Bij het volgen van de handleiding kan de SPA in ongeveer 15 minuten gereed zijn om te vullen met water. Na het seizoen is de SPA weer zeer eenvoudig en compact op te bergen in de meegeleverde tas.

Bubbels & Jets in een rechthoek SPA

Kenmerkend van deze Intex SPA (ten opzichte van de andere modellen) is het model. Deze is 8-hoekig van vorm. Daarnaast heeft deze SPA zowel een bubbelstand alsook een Jet stand. Deze kunnen overigens niet tegelijkertijd aan staan.

Specificaties

Merk Intex
Model PureSpa Jet Massage
Geschikt voor 6 volwassenen
Inclusief grondzeil ja
Gewicht 74 kilogram
Capaciteit 1.098 liter
Inclusief afdekzeil ja
Inclusief pomp ja
Formaat zwembad diameter 218 cm
Afmetingen (LxBxH) diameter 218 cm / hoogte 71 cm
Afmeting verpakking 68.3 x 51.1 x 110.5 cm
Zwembad type PureSpa Spa 
Type wand 0.84 gelamineerd PVC met Fiber-Tech constructie

Recensies

No customer comments for the moment.

Schrijf uw recensie

Intex PureSPA rechthoek met Bubbels & Jets

Intex PureSPA rechthoek met Bubbels & Jets

Deze Intex rechthoek SPA is het paradepaardje van Intex. De SPA is voorzien van een bubbelstand (bubbels komen uit 120 openingen aan de onderzijde van de SPA). Daarnaast heeft de SPA een Jetstand. 4 krachtige jetstralen zorgen voor een heerlijke warme stroming in het bad.

Schrijf uw recensie